Dobrodošli u IN hotel, mesto na koje se gosti vraćaju sa osmehom na licu!

Lokacija na kojoj se hotel nalazi, omogućava nam da ispunimo apsolutno sve vaše zahteve i interesovanja.
Smeštajne kapacitete hotela čini 187 jedinica raspoređenih na 7 spratova.
Na VIII spratu hotela, nalaze se INfinity bar i terasa, odakle se pruža jedinstveni pogled na Novi i stari Beograd. INfinity bar idealan je prostor za organizovanje koktela, proslava, različitih porodičnih i profesionalnih skupova.

Za poslovne sastanke, treninge, seminare i druge vrste okupljanja, na raspolaganju je 5 konferencijskih sala, opremljenih najsavremenijom video i audio opremom, kapaciteta od 10 do 100 osoba.

Besplatan bežični internet dostupan je u svim delovima hotela.

Za trenutke opuštanja i uživanja, gostima hotela su na raspolaganju 2 restorana, 2 bara i fitnes centar sa saunom, hidromasažnom kadom, relaks delom i ponudom različitih vrsta masaža.

U lobiju hotela, pored menjačnice i bankomata, nalazi se biznis centar sa dva računara, otvoren i dostupan 24 časa za sve goste hotela.

Savremeni kompleks od 10.000 kvadratnih metara nudi besprekornu uslugu, visokoprofesionalno osoblje i prijatan ambijent, kako za rad tako i za odmor i relaksaciju.

U ime hotela govori 10 godina postojanja, odlične povratne informacije klijenata i veliki broj stalnih gostiju, koji iznova dolaze i upućuju u IN hotel svoje porodice, prijatelje i poslovne saradnike.

Budite i vi deo naše priče, jer zbog vas mi radimo sa osmehom na licu!

 

IN hotel European Business Award
  • HACCP
  • SABRE YX 164371
  • AMADEUS YX BEG006
  • GALILEO/APOLLO YX 64637
  • WORLDSPAN YX BEGIN
Booking.com

Excellent 8.9/10

Score from 868 reviews

 
Green Key