U želji da našim gostima obezbedimo prijatan, miran i komforan ambijent, u ponudi imamo 187 moderno dizajniranih soba i apartmana, raspoređenih na ukupno 7 spratova.U zavisnosti od zahteva i potreba naših gostiju, možemo da ponudimo 73 standardne jednokrevetne sobe, 17 superior jednokrevetnih soba, 54 standardne dvokrevetne sobe , 12 superior dvokrevetnih soba kao i 28 apartmana.

De Luxe i Junior apartmani imaju dve odvojene prostorije – spavaću sobu i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i dodatno su opremljeni sa dva LED TV-a. Na 7. spratu nalazi se 10 posebno opremljenih i dizajniranih Superior apartmana. 

U sklopu hotela, na raspolaganju su i 3 sobe za osobe sa specijalnim potrebama, prilagođene i adaptirane tako da se gosti u njima osećaju sigurno i bezbedno. Sobe su veličine apartmana, imaju toalet opremljen po standardima kao i dodatni ležaj.Moderno dizajnirane sobe toplih tonova opremljene su sa antialergijskom posteljinom, kablovskim i Wi - Fi internetom, direktnom telefonskom linijom i LED TV-om.

Vodeći računa o potpunoj udobnosti, u sve sobe ugrađeni su prozori sa zvučnom izolacijom i mogućnošću delimičnog otvaranja, sa kojih se pruža pogled na poslovnu zonu Novog Beograda ili atrium hotela.